fredag 7. juni 2013

Sexy undertøy - stor forskjell på pris

Sexy undertøy - stor forskjell i pris

Denne bloggen har jo gått inn som en semi-spammende blogg hvor jeg deler ut linker i hytt og gevær til nettsider jeg føler fortjener det. Vel, sannheten er at den også kan brukes til noe litt annet.
Dette settet fås til 449,- hos Hetenetter.
til 699,- visse andre steder.

For det er en gang slik at det finnes et norsk marked på forbruksvarer som ligger utrolig mye høyere i pris enn andre land. Tar man ting som oljepenger og BNP med i mattestykke, så vil man innse at det rett og slett er nødt til å være sånn.

Men det finnes også de som gjør smart i å handle fra nettbutikker som importerer varer fra fattigere land og selge dem videre.

Og nå har jeg funnet en nisje som er ganske spesiell; nemlig sexy undertøy. Klær er utrolig billige å produsere, har lave tollsatser og selger som "hakka møkk".

Nettsiden Sexyundertoy.com er en nettside som tar for seg forskjellige aspekter ved kjøp av frekt undertøy og kan denne uken skilte med en artikkel som omhandler nettopp dette med store prisforskjeller på det norske markedet.


Grunnen til at enkelten nettbutikker i Norge har (mye) høyere pris enn andre er enkel; de har alltid gjort det. Og kundene har sett seg fornøyd med det.

Dog er det slik at store konsern som Kondomeriet har blitt utfordret av mindre nettbutikker som selger alt av sexleketøy til en mye billigere penge enn det som er normalen. Og slikt irriterer selvsagt de store.

Du kan for eksempel se på Kondomeriets priser på sexy undertøy (hvor det ligger rundt 500 kroner) og finne de samme klærne hos Hetenetter  for under halvparten.


Hetenetter viste seg å være billigst. Igjen.

(posten er på ingen måte sponset)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar