tirsdag 30. mars 2010

Hva skal til for å få igjen pengene fra 123Penger?


Jeg, forfatteren av denne bloggen, har samlet sammen en del informasjon fra dere brukere som omfatter dette med 123penger.com. Det har tydeligvis vært flere som har prøvd å få pengene igjen etter å ha blitt svindlet på verst mulig måte fra en av norgeshistoriens største svindlere på internett. Det er dog ikke satt opp noe forbud mot å drive denne type kriminalitet som han bedriver, selv om han nekter folk å få pengene igjen etter at de har klaget på denne ”100 % fornøyd-garantien”. Om du er en av mange som sitter i saksa etter å ha blitt svindlet av 123penger, så anbefaler jeg deg å sende ham en mail som inneholder følgende momenter;

- Trussel om politianmeldelse
- Hans fulle navn (dette finner du rundt om på internett)
- Trusler om å blande inn advokat
- Hold gjerne en svært aggressiv tone
- Kopier inn adressen til denne bloggen slik at han vet at vi vet om svindelen

Det er ikke bare èn lov denne fyren bryter. Du kan nevne for ham at følgende lover er brutt i forsøket på å svindle godtroende nordmenn;

- Åndsverksloven ble brutt da han kopierte hele innholdet fra en amerikansk casinonettside og kopierte det inn i en e-bok som han solgte for 130 kroner på sin egen nettside. Rimelig sleipt.

- Markedsføringsloven blir brutt hver gang noen klager på denne ”fantastiske” 30-dagers-garantien og ikke får pengene igjen.

Ved å inkludere disse momentene i en e-post du sender ham, så kan jeg nesten garantere deg at du får pengene igjen så fort som mulig. Det finnes ingen kjapp måte å bli rik på internett på, med mindre du har samvittighet til å svindle andre mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar