onsdag 31. mars 2010

Tjen penger online uten svindling


Det skal ikke så veldig mye til for å tjene penger på internett. Ved å drive markedsføring for andres produkter eller nettsider, så kan du gjøre deg rik ved å skaffe deg samarbeidspartnere. Alt du trenger er pågangsmot, evnen til å opprette en blogspot-blogg, samt det å skape et kontaktnettverk (eventuelt kan du ha Googles annonser på siden din, slik som vi har her!).

Dette er ikke noe scam à la 123penger, men en fin guide til hvordan du skal kunne tjene penger på internett - risikofritt. Følg denne guiden for å tjene penger online;

1. Opprett en blogspot-blogg , slik som denne.

2. Opprett en konto i AdSense. Dette er Googles annonsenettverk og bygger på at den viser relaterte annonser til hva nettsiden handler om. I dette tilfelle er det nok særdeles dårlig med nettsider som reklamerer mot 123penger, men heller folk som driver markedsføring for sider som "Tjen penger online" og "slik blir du rik" etc.

3. Sett opp adsense-konfigurering på bloggen din.

4. Fyll bloggen din med innhold. Det er ikke nok å skrive et par setninger, da folk må innom bloggen din for å trykke på linker. Du får ikke linker ved å ikke skrive et godt og relatert innhold.

Deretter kan du lene deg tilbake og se pengene renne inn. Ingenting er deiligere enn en passiv bi-inntekt som du kan ha ved siden av jobb eller liknende. Selv har jeg opprettet rundt 50 blogger, noe som gir en stabil og god inntekt hver månede. Det passer ypperlig for en fattig student å drive multiblogging!
Moral; hold deg unna 123penger, og velg heller alternative metoder for å tjene penger online!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar