torsdag 8. april 2010

Hvor kommer ideen om 123penger fra?

123penger er som kjent en av Norges største svindelsider på internett. Og som alle tomsinger som driver rundt på internett etter noe bedre å gjøre enn å se på nakne kvinner, så fant denne fyren ut at det å tjene penger ved hjelp av svindling vil være en OK metode å styrke lommeboken sin på. Men det var ikke mannen bak 123penger som var den første i bransjen.

Allerede ved internettets start kom det folk som la ut tilbud om fantastiske ”gjør deg rik”-bøker på internett. Og naturligvis vil disse være svært gunstige å få tak i for de naive menneskene som ønsker å gjøre seg rik på internett. Ved hjelp av teknologi så folk at dette var noe som fungerte, så flere og flere liknende sider dukket opp.

Det er gått 20 år siden den første e-boken om hvordan du skulle kunne bli rik på internett ble funnet opp. Og allikevel produseres det, jamfør svindelen til 123penger, e-bøker om fantastiske formler som gjør deg rik på kun minutter av arbeid daglig. Mange ser seg lei på at disse svindlerne skal nyte godt av godtroende menneskers evne og lyst til å bli rik.

123penger var ikke nyskapende – bare like sleipe som resten av folkene i bransjen.

2 kommentarer:

  1. Hei, jeg har brukt endel energi på å finne ut hvem som står bak 123penger.com, men så langt uten resultat. Dersom du vet dette, bør dette også bli gjort kjent. Du trenger ikke gjøre det her, legg det inn i en post på forum.hegnar.no

    SvarSlett
  2. skal gjøres hvis jeg finner ut av det =)

    SvarSlett