lørdag 1. mai 2010

Hvordan tjene penger på reisesider - affiliate


Det er mange nisjer innenfor internett som avler penger, og noen avler naturligvis mer enn andre. Nettsider som omhandler reise og reiserelaterte emner er blitt en suksess blant affiliate-programmene, og flere og flere lager slike sider i håp om å få sin del av kaka. Verdens befolkning har aldri reist så mye rundt som de gjør akkurat nå, så markedet er absolutt til stede for å tjene gode penger.
Slik går du frem for å skaffe deg affiliate-inntekt på en reiseside;

1. Meld deg inn i et annonsenettverk. Tradedoubler er et godt og seriøst selskap med mange alternativer å velge mellom i mange nisjer.
2. Sett opp en side med velskrevne artikler.
3. Bruk tid på å lese deg opp på hvor du bør putte annonsene slik at du kan skaffe deg høyest mulig inntekt på minst mulig arbeid. Men pass på – du må ikke gå i fella ved å være for slapp.
4. Skaff trafikk ved å legge til nettsiden din i artikkelkataloger.

Et eksempel på en reiseside som virkelig har slått til gjennom å tjene penger på annonsører er www.partyferie.com – en side som omhandler partydestinasjonene i hele verden. Siden har kjente samarbeidspartnere som Star Tour, Hotels.com og Novasol. Om siden din blir like suksessfull som partyferie.com er kanskje litt usikkert, men du kan i hvert fall tjene inn et par tusenlapper ekstra i måneden om du bruker 1-2 timer på det i starten. Husk at dette er passiv inntekt, så du tjener penger uavhengig av hvor stor jobb du gjør etter at du har satt opp siden og skaffet trafikk til de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar