torsdag 27. mai 2010

Tjen penger i Ayia Napa i sommer


Du drømmer kanskje om en karriere på en av de virkelig hete destinasjonene i Europa? Der svensker, nordmenn og engelskmenn samles for å drikke øl og bli solbrune. Om ikke Ibiza er stedet, så har du i hvert fall Kypros sin perle Ayia Napa å henge deg på.

Noen måter å tjene penger i Ayia Napa er følgende;

- Bli iskremselger. Det går ekstremt mye is og brus til turistene på Ayia Napa, så det lønner seg absolutt å være i sentrum om dette skal være noen god idè.

- Selg snus. Svensker og nordmenn er folkeslag som setter snus veldig høyt, og det er ingen steder i Ayia Napa som selger snus. Vær først ute med å tilby dette, så kan det bli gode penger ut av det.

- Bli bartender. Flere svenske selskaper tilbyr såkalte "bartenderkurs" på Ayia Napa hvert år, og om du blir en god bartender så kan du jobbe daglig som bartender på Ayia Napa - og tjene en slant med penger.

Du visste kanskje ikke at Ayia Napa har verdens beste uteliv? Mange mener at ungdom som drar dit kun er ute etter å ha sex med fremmede og drikke seg konstant fulle. Men om du finner en forretningsidè som fungerer, så kan du nok utnytte disse menneskene på en sleip måte som gjør lommeboken din tykkere...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar